Γιατί να επιλέξω Σπόρους Κάνναβης;

Posted by Sotiria 22/10/2018 0 Comment(s) Τρόπος χρήσης CBD,

Γιατί να εντάξετε τους σπόρους κάνναβης στη διατροφή σας; Ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες των σπόρων κάνναβης; Τι θρεπτικά συστατικά περιέχουν; Με ποιον τρόπο να τους καταναλώσετε;

 

 

 

 


 

 

Σπόροι κάνναβης

 

Οι αποφλοιωμένοι σπόροι κάνναβης είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, η οποία περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για τον οργανισμό.

 

Επίσης έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, βιταμίνη Ε και ιχνοστοιχεία.

 

Ένα από τα πιο σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι περιέχουν την σωστή αναλογία ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρών οξέων, τα οποία είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βοηθούν την ανάπτυξη και την λειτουργία του εγκεφάλου και βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματος, καθιστώντας το πιο ελαστικό.

 

Η συχνή κατανάλωση σπορών κάνναβης μειώνει την ποσότητα τριγλυκερίδιων στο αίμα, την αρτηριακή πίεση, τον κίνδυνο για καρδιακές παθήσεις, τον πόνο και τις φλεγμονές από ρευματοειδή αρθρίτιδα, ενώ παράλληλα μπορεί να βοηθήσει την πρόληψη παθήσεων όπως η άνοια και η νόσος αλτσχάιμερ, αλλά και να μειώσει το άγχος.

 


 

Τρόπος χρήσης:

Μπορούν να φαγωθούν ωμοί, να αλεστούν σε σκόνη, να προστεθούν μερικές κουταλιές στο γιαούρτι, τη βρώμη και τα δημητριακά ακόμα και μέσα σε smoothies.

 

(Αποφλοιωμένοι σπόροι Κάνναβης από τη Be Hempy)

Leave a Comment