Εταιρεία

Η εταιρεία μας, μετά από μακροχρόνια έρευνα στον κλάδο των κανναβινοειδών, εισήχθη στο χώρο στις αρχές του 2017 συνάπτοντας συμφωνία με την Endoca, μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, συστήνοντας έτσι τα προϊόντα της στο κοινό στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η συνέχεια έγινε με την προσθήκη των προϊόντων της Be-hempy, εταιρεία από τη Σλοβενία, με επίσης υψηλής ποιότητας προϊόντα.


Πλέον στο CBDGreece, μπορεί κάποιος να βρει μια τεράστια ποικιλία φαρμακευτικών προϊόντων βιομηχανικής Κάνναβης, όπως έλαια, κάψουλες, συμπυκνώματα, υπόθετα, κρυστάλλους κ.λ.π., των εταιρειών Endoca και Be-Hempy αλλά και άλλων όπως Enecta, Phyto+, Dutch Natural Healing και Elixinol.

Τον τελευταίο χρόνο, το CBDGreece έχει εμπλουτίσει τον κατάλογό του με μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων βιομηχανικής Κάνναβης όπως βρώσιμα, Cannabis light και καλλυντική περιποίηση.


Πιστεύουμε στις πολύ ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης και δημιουργούμε συνέχεια καινούριες συνεργασίες με επιχειρηματίες του χώρου,εμπλουτίζοντας με καινούρια προϊόντα τόσο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και τα φυσικά καταστήματά μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


To CBDGreece, από την έναρξη λειτουργίας του δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής και της χονδρικής πώλησης. Το όραμα της εταιρείας μας, ήταν να υπάρχει ένα κατάστημα CBDGreece σε κάθε νομό, ώστε το αγοραστικό κοινό να μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα που διαθέτουμε. Το όραμα αυτό, μεταφράστηκε σε δημιουργία δικτύου Franchise και πλέον, οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο χώρο της πώλησης προϊόντων Κανναβιδιόλης, έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους κατάστημα CBDGreece. Η αρχή έγινε το 2018 με το άνοιγμα δύο καταστημάτων Franchise σε Κατερίνη και Καβάλα. Σύντομα αναμένεται να ανοίξουν νέα καταστήματα και σε άλλους νομούς.


Το cbdgreece.gr εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και είναι κομμάτι του Medical Department της Alfa Trade Ο.Ε.

Στοιχεία εταιρείας: 

ALFA TRADE O.E.

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 18 - ΣΥΚΙΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 56626

ΑΦΜ: 998501859

ΔΟΥ: Ε' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ : 059283804000